Fortsättningen…

av Gratisprinsessan

Jodå jag lever fortfarande!? I lördags kväll hade foten svullnat upp så det blev en tur till akuten. Mindre mysig bild finns på Instagram 😛
Mina prover visade ingen aktiv infektion men jag fick höja penicillindosen. Så nu har jag legat med benet upphöjt och tassat runt i lägenheten mellan varven. Tack och lov för paddan och Netflix 😉

Svullnaden i foten börjar gå ner! ? Har svettats som en gris de senaste två nätterna (utan att känna mig varm) så jag antar att det tar sig ut på olika sätt? ? Måste köpa fler förband idag för det skumgummiaktiga (svinbra!) jag fick på sjukhuset fick jag bara ett exemplar av så imorse fick jag återgå till den billigare sorten och som ni ser så har det redan blött igenom ? Men men, det går åt rätt håll nu vilket är skönt! *peppar peppar* ?

Mår inte så bra på penicillinet så jag har knappt kunnat sitta vid datorn över huvud taget. Koncentrationspannet är för kort just nu.

Något som jag glömt berätta är ju att i torsdags hade Ludde tid för tandrengöring hos veterinären, då hade jag fortfarande bölden kvar och kunde knappt gå, men mamma följde med dit. Dessvärre var det en tand som behövde dras ut så notan blev ju inte billig kan jag säga. Min plånbok gråter! Men jag betalade med Norwegian-kortet och fick på så sätt poäng för det i alla fall.
Sedan fick lillen diarré av sin smärtstillande medicin så han har inte heller mått så bra. Det blev kokt kyckling och ris samt Diarsaryl så nu är han på bättringsvägen med. Med ett bländande leende haha!

3 kommentarer

Sarah 2017-11-13 - 10:46

Krya på dig, både du och vovven! 🙂

Sanna 2017-11-13 - 11:00

Hoppas du kryar på dig!

Lovisa 2017-11-13 - 12:05

Krya på er!!

Kommentarer är avstängda.