Allmänt

Snart bär det iväg!

Idag åker vi till London! Håll tummarna för att vi kommer iväg med flyget denna gång haha! 🙂

Vi flyger gratis!

Vi flyger givetvis gratis! Genom att handla med ett Norwegian kreditkort så samlar man poäng som man sedan kan använda för att flyga helt gratis. Norwegian har även en återbäringstjänst, shoppa genom dem i en butik och få en viss procent tillbaka i poäng!

Ps. Beställer man nu så får man 200 CashPoints i bonus på det första köpet! 1 poäng är 1 norsk krona.

Att packa lätt

Jag har försökt packa minimalt men när man ska på bröllop så behöver man ju lite extra ? För några år sedan köpte jag ett kit med rosa förpackningskuber (eller vad man ska kalla det) på eBay. Sjukt bra att packa i! Nedan ser ni en gammal bild från när vi skulle iväg till Grekland. Nu har jag bara använt den största samt sminkväskan. Har även packat ner mini-plattången jag beställde gratis från Lyko nyligen!

packa smart

Gratisprover är perfekta att ta med på resan! ? Sparar plats dessutom.

Förra helgen var jag inne på Accent och köpte mig denna fiffiga lilla grej – en påfyllningsbar parfymflaska från Travalo. De har rea på den (75 kr) och jag hade en bonuscheck på 50kr som jag använde. Går säkert att beställa billigt på eBay. Har hört både ris och ros om den, så får se om den håller måttet!

Jag brukar spara små flaskor just till resor för att fylla på. För er som inte vet det redan så kan jag tipsa om att lägga gladpack över öppningen på flaskan och sedan skruva på korken så håller det tätt! ? Använder dock en zip-påse att lägga dem i för att vara på den säkra sidan. Sen är allt klart till säkerhetskontrollen också.

Kommer nog inte bli lika flitiga uppdateringar här på några dagar. Förutsatt att vi faktiskt kommer iväg den här gången då och inte fastnar på Kastrup ? Cheers!

 • Sarah
  2017-05-18 at 08:08

  Åh London ? Jag älskar primark !! Ha en fantastisk resa !

 • Sara
  2017-05-18 at 10:36

  Vad kul !! Håller tummarna för er 🙂

 • Anna
  2017-05-18 at 15:28

  Ha en underbar resa Malin NJUT 🙂

 • Barbamammagratis
  2017-05-18 at 17:55

  Trevlig resa