Allmänt

Årets första gratisresa är bokad!

res gratis till amsterdam

Hurra! Årets första gratisresa är bokad! I februari kommer vi att åka på en långweekend till Amsterdam! 😀

Flyget har vit bokat gratis med poäng som vi har samlat ihop med Norwegiankortet (här kan ni läsa mer om hur ni flyger gratis). Tur och retur gick flygresan på totalt 2886 kr för oss båda. Dessvärre hade vi inte tid att resa iväg när det var som billigast. Vi valde prisalternativet Low Fare (mellanklassen) och så ville vi faktiskt kunna boka specifika platser på planet så vi lade till den tjänsten (kostar 600 kr, eeeek, och då kan man ha incheckat bagage också). Givetvis hade resan kunnat bli ännu billigare, men är man bekväm så är man. Det går ju faktiskt att flyga mycket billigare om man vill!

Hotellet är ännu inte bokat eftersom jag väntar, otåligt, på presentkort som enligt min planering ska göra att boendet också blir gratis! Förhoppningsvis kommer de med posten denna vecka.
Ska bli spännande att se om jag kommer att lyckas 😉

Men nu vill jag gärna ha era tips! Vad ska vi inte missa att göra/äta i Amsterdam? Kan ni rekommendera något hotell?

 

 • Magnus Persson
  2017-01-09 kl. 12:35

  Vi var i Amsterdam i maj förra våren. Bodde på Park Plaza (betalade med bonuspoäng). Bra frukost, men hade nog valt ett billigare hotell annars.

  Ni måste besöka Rijksmuseum, eller vad det heter. Som är på bilden ovan. Är på gångavstånd från centrum. Kan också rekommendera en kanaltur. Turistigt, men intressant. Van Gogh-museet var inget vidare, sa tjejen. (Jag stannade i parken utanför lyckligtvis…)

  Annars trevligt att bara planlöst vandra omkring, både i lugnare kvarter lite utanför centrum och i folkvimlet i Red Light District på kvällarna. Kanske inte “trevligt” alltid, men spektakulärt och annorlunda för naiva nordbor.

  Mest minnesvärda maten var en strut med pommes 🙂

 • LK
  2017-01-10 kl. 09:58

  Roligt! Du får visa bilder sen, aldrig varit där 🙂

 • Rebeckah Söderqvist
  2017-01-15 kl. 12:18

  Hur planerar du att göra för att få även hotellet gratis? 🙂