Glossybox – The Pink Diamond Box

av Gratisprinsessan
glossybox pink diamond box

Glossybox firar 5 år nu i december och har med denna månads box samarbetat med Kenza Zouiten för att få fram The Pink Diamond Box. En tjusig box i en pudrigt rosa nyans med guldfolierat diamantmönster.

glossybox pink diamond box

  • MDMFlow – Lipstick Bossy
    Ett krämigt läppstift i en brun nyans (se nyansen här) som verkar svårburet för mig som är rödhårig. Kanske är det bara inbillning? 😀 Ska testa med en tyngre makeup till helgen.
  • This Works – Camera Close Up: 3-in-1 Mask, Moisturizer och Primer
    Har inte hunnit testa denna ännu, men ska vara en användbar 3-i-1 produkt. Återstår att se om den fungerar på mitt ansikte 🙂
  • Vichy – Pureté Thermale rengöringsgel
    En mild rengöringsgel som effektivt tar bort smuts. Like på den!
  • Vichy – Idéalia Skin Sleep Nattcremé
    En kräm som ska förbättra hudkvalitén och hjälpa huden att återhämta sig. Like på denna med! 😛
  • Burt’s Bees – Hand Salve
    En intensiv handkräm för todd och sprucken hud. Har lite svårt för doften på Burt’s Bees faktiskt.
  • Thomas Sabo – Charm Club Forever EdP
    Ett parfymprov med en blommig doft. Viol, ros och jasmin som blandas med mysk, cederträ, päron och bergamot.

Innehållet i denna box matchar inte utsidan känns det som. Hade mycket hellre velat ha produkterna från Batiste och Carmex som jag sett andra få, i stället för Thomas Sabo och Burt’s Bees.
Fick ni vad ni ville ha i boxen?

glossybox pink diamond box

*innehåller affiliatelänk

9 kommentarer

Joanna 2016-12-27 - 21:04

joo jag fick carmex och batiste.. och det var 1a boxen jag beställde men det blir den sista… var inte så nöjd.. produkter är så småa och jo läppstiften var ganska fint men lite fel färg för mest. och jag skulle älska att få din med vischy produkter för jag använder de nu regelbundet så det skulle jag tycka om!! jag säger 3/5 på glossybox

Sara 2016-12-27 - 21:11

Nä nu har jag sagt upp min prenumeration. 4 boxar och 2 läppstift som åker i soporna, så fula färger. En del bra produkter men mer missnöjd än nöjd. Bättre och köpa några grejer man verkligen vill ha, men kul att ha provat i alla fall?

Inger 2016-12-28 - 09:35

Samma här, avslutat – inte värd ens 139:- för mig. Visst kan man sälja vidare men det var inte för att skaffa mig mer jobb som jag provade den. Vichy hade vartit trevligt.

Bella 2016-12-28 - 11:51

Jag älskar Vichy, men fick ingen av dem. Tyckte detta var en av de sämsta boxarna på länge, så nu blir det avslut på Glossybox.

Lina 2016-12-28 - 21:37

Jag tycker att det är tråkigt att ett parfymprov som räknas som en produkt. Prover kan en få gratis i affären. Novemberboxen har Glossybox slarvat bort, 2 gånger…

Sara 2016-12-29 - 08:22

Jag har precis fått första boxen (decemberboxen). Blev förvånad när jag såg vad du fått, jag hade mer än gärna fått vichyprodukterna än de jag fick. Minimala produkter, läppstift i oanvändbar färg, gräsligt nagellack (verkligen, det såg fint ut men på naglarna blev det flopp). Jag ger det en månad till tänker jag, annars avslutar jag också prenumerationen.

Jennie 2016-12-29 - 09:32

Dina produkter ser ändå bättre ut än de jag fick! 🙂
Jag fick primern, Burt bees, läppstift, batiste o carmex. Var sjukt missnöjd med så många minisar och oanvändbar färg på läppstiftet så sa upp min prenumeration jag oxå.. Extra trist med Carmex för de delade nämligen ut exakt likadan prover gratis på stan – bara någon dag innan Glossyboxen kom..
Annars har det varit ganska bra boxar i höst tycker jag, men med tanke på all hype kring Decemberboxen, med Kenza och 5års firande så hade jag hoppats på ett mer storslaget innehåll.

Cecilia 2016-12-29 - 12:50

Jag var jätte nöjd med min box! Fattar inte varför folk är så missnöjda varje månad, det kostar liksom 139:- och det är liksom prover man Ska få! (För att hitta nya favoriter istället för att gå och köpa fullsize man kanske inte gillar i slutändan). Vill man jaga prover på stan gör det då 😉 så trött på gnället varje månad bara (inte riktat till dig)…139:- för 5 produkter, alltid minst 1 fullsize, ibland flera, packat fint i en box o frakten ingår. 🙂

Sara 2017-01-02 - 00:52

Cecilia- Jag blir missnöjd för att det är helt oanvändbara produkter. Finns en sak från 4 boxar som jag kommer köpa igen. Tycker det vore bättre om man skulle få välja mellan några produkter eftersom de inte lyckas pricka in rätt utifrån de få frågor som besvaras bland de jag känner som har boxen.. och kanske att det var färre produkter än 5 så att de inte behöver skicka sjukt små förpackningar av ett dyrt märke jag aldrig kommer köpa eller gratisprov.
Du får gärna mina läppstift, ögonbrynsgele, borsttvätt och sminkpenna om du vill, säkert fler grejer?

Kommentarer är avstängda.