Tävling: Vinn boken STARK!

av Gratisprinsessan

Som ni säkert minns så skrev jag en liten recension av boken STARK – Hur du lyckas genom att satsa på dina talanger av Patrick Stahl i början av månaden. En bok som vare sig du är chef, entreprenör, mamma eller bloggare så är den ett bra verktyg om du känner för att utveckla dig själv!

Nu har jag fått möjligheten att tävla ut 3 exemplar av boken till er! 😀

Tävling

Boken handlar om att utveckla sina talanger, de man redan har, istället för att fokusera på att jobba med sina dåliga sidor. Man blir helt enkelt gladare av att få göra något som är roligt och utvecklande! Var med och tävla om ett exemplar av denna givande bok!

Motivera i en kommentar vad din talang är som du önskade att du hade satsat på mer!

Tävlingen avslutas 23/5 kl 00.00 och de tre vinnarna kontaktas kort därefter. Lycka till!

stark

39 kommentarer

Ulrika 2016-05-17 - 11:23

Jag vill få mer självförtroende att arbeta på mitt skrivande, jag hoppas boken kan hjälpa mig med detta.

Lalas 2016-05-17 - 11:46

Jag tycker att jag är bra på inspirera andra människor att göra något meningsfullt med sitt liv och försöka se möjligheter, istället för trösklar. Därför tycker jag att boken skulle vara till god hjälp för mig att satsa på det och förstärka mig i den rollen.

veronica 2016-05-17 - 11:59

Att jag skulle ha modet att utveckla mitt tecknade och målande till att visa upp det med en utställning och våga ta plats. Våga vara stolt och kunna ta emot beröm.

Rose-Marie 2016-05-17 - 12:23

Jag vill kämpa med mina sjukdomar hoppas att boken kan hjälpa mig

Joy 2016-05-17 - 12:27

Jag vill våga satsa På mig själv merJag har ofta höga krav och drar ner mig själv/slutar med saker.Jag skulle vilja våga börja med saker,tex plugga.men jag törs liksom inte.Jag begöver lära mig tänka rätt/puscha mig själv på ett bättre sätt.

Armin 2016-05-17 - 12:27

Hej
Kul med tävling! Jag har genom åren av vänner och kollegor fått höra att jag är bra på att kommunicera i skrift. I bakgrunden ligger mitt intresse för journalistik som gjort att jag tycker det är kul, och försöker använda mig av det jag lärt mig i jobbet så gott det går. Tror boken skulle få mig att hitta mer inspiration och göra mitt skrivande vassare och ännu roligare, både privat och i jobbet!:)

fia 2016-05-17 - 13:02

Min simning – jag var en väldigt duktig simmare som ung men tyvärr slutade jag som 15-åring pga bristande motivation och utmaningar. Att nu 25 år senare ta upp det igen önskar jag men irriterande nog har jag nog en liten inneboende fegis som sätter käppar i hjulen…. sedan att man har kondis som en cementgris är ju en annan käpp i hjulet.
Att jag har upptäckt att det finns sim tävlingar för vuxna (icke proffs) gör mig ännu mer sugen på att börja igen. Men… alltid finns där ett men! Steget från tanke till handlig är lååååång!!!!

Linda 2016-05-17 - 13:10

Vilken bra tävling! Det finns mycket jag skulle vilja förbättra med mig själv som jag vet att jag är bra på men som har fått stå tillbaka lite för andra saker. Det jag skulle vilja satsa lite mer på är min musikalitet och sång, samt skrivande och kreativitet som fotografering och inredning. 🙂

Ilona 2016-05-17 - 14:22

Jag är duktig på att sälja och ta bilder men oftast saknar motivation och lust för att göra det.

Mikaela 2016-05-17 - 14:29

Jag har en dröm om att få jobba med event, att styra upp fester & evenemang, något man måste ha mycket sociala kontakter till & en rejäl skopa driv ? Vill sen när jag läst ut den ge bort den till min fantastiska vän som är i behov av denna med då hon står i karriär frågan om vad hon ska göra efter mammaledigheten, något som kan vara splittrande & tungt.

Elin Karlsson 2016-05-17 - 14:35

Jag har så smått börjat entreprenörandet genom Airbnb med rumsuthyrning. Det skulle vara oerhört spännande att ta det hela ett steg längre och göra det på heltid.

Sofi Fifi Karlsson 2016-05-17 - 14:35

Jag önskar att jag vågade satsa mer på mina egna fantasier. Jag vill tro att de är bra nog att uttrycka i mitt skrivande och min konst, och våga visa upp det och dela detta med andra människor. Just nu håller jag allt för mig själv…

Cat 2016-05-17 - 15:18

Den här tävlingen kommer väldigt lägligt. Efter avslutade studier står jag vid ett vägskäl och känner att jag skulle ha stor nytta av Stahls tips och råd. Jag skulle framför allt vilja satsa mer tid och energi på min konst (främst kolteckning), då det är en källa till glädje och flow.

isabell 2016-05-17 - 15:34

Min talang är att rita, ett intresse som sträcker tillbaka sedan jag var liten. Tyvärr har jag svårt att kombinera min sociala och min mer introverta sida, som också är den jag behöver använda för att kunna krypa in i min kreativitet. Jag älskar att kunna vara social men saknar också att slappna av på det sätt jag kunde göra när jag var liten, stänga in mig i ett rum med en massa musik och en inspiration som flödar ner på papperet. Jag tror att om jag bara lär mig acceptera min introverta sida så kommer det av sig självt, men det är verkligen inte lätt. Kanske kan boken hjälpa mig bli mer bekväm med detta?

jane Karlsson 2016-05-17 - 15:37

Jag älskar att baka och skulle vilja satsa mer på det. Min önskelista för min 50årsdag är en kurs i göra underbara tårtor

Gunilla 2016-05-17 - 15:45

Jag önskar att jag hade möjlighet och kunde satsa mer på att ordna roliga tillställningar för mina närstående. Så alla kan träffas, umgås, vara i naturen tillsammans. Det skulle betyda mycket för mig och förmodligen för dem också. Det som betyder mest i livet är ju familj och vänner.

Ida I 2016-05-17 - 15:58

Hej! Jag tycker det är väldigt roligt att lyssna på folk och deras åsikter och problem. Jag tror min talang är att jag är en bra lyssnare för jag har många som anförtror sig åt mig. Jag skulle gärna ta upp en hobbykarriär som psykolog eftersom jag inte kommer att få uppfylla den drömmen på riktigt!

Lena 2016-05-17 - 16:50

Jag önskar att jag hade modet att byta yrke. Jag har varit en fegis och inte vågat komma ur min comfortzone. Jag är så mätt på mitt jobb. Sedan har det slutet hårt på kroppen. Vore underbart om boken kunde knuffa mig utför kanten. Antingen lyfter jag liksom en ballong eller sjunker som en sten. Mitt gamla jobb kan jag ju alltid söka tillbaka till om det inte gick då det är bristyrke. Knyter tummen ?

Emma Heine 2016-05-17 - 17:10

Hej! Jag har alltid funderat vad jag vill göra med mitt liv och har väldigt höga krav på mig själv (som många ungdomar i dagens samhälle har). Det tär på en psykiskt att känna att man inte räcker till och inte når dit man vill. Jag har länge fokuserat på att hjälpa andra och satt andras behov framför ens egna. Jag vill förstå vad jag är bra på så jag kan anamma dessa sidor av en själv mer, så att man kan tro på sig själv och känna att man räcker till!

Denna bok låter som något som alla skulle må bra utav att läsa, men för mig skulle det betyda att just finna den talang som jag är bra på och utveckla den så att man kan må bra över sig själv!

Eva Albin 2016-05-17 - 18:31

Min talang är att fynda billigt och sälja dyrt. Åker på loppis och säljer på tradera. Önskar det fanns mer tid för detta men man är lite feg och försiktigt.

angela fortes olsson 2016-05-17 - 19:39

Det första är att bli bättre på att lyssna och följa min magkänsla som alltid styrt mina val i livet, men min talang är nog att skriva, i små skolan när vi skulle skriva noveller sa alltid min lärare och som vanligt har angela inte skrivit en novell utan en roman 🙂 När jag skrev dagbok och höll upp dagligt skrivande eller när ja jobba som krönikör, jag saknar nog skrivandet och behöver bli bättre på att hålla uppe skrivartalangen så jag alltid är i kreativt flow 🙂

Sussi 2016-05-17 - 19:49

Åh vilken rolig tävling! Har varit sugen på att läsa boken sen jag såg din recension, för vem vill inte bli en bättre version av sig själv? Jag har en dröm om att utveckla mina talanger när det gäller träning och hälsa och starta ett eget företag. Skulle behöva lite verktyg på vägen och en spark i baken för att våga ta klivet:)

Ulrika kastell 2016-05-17 - 20:18

Jag är bra på att organisera och hålla ordning på saker och ting. Även bra på att göra många saker samtidigt. Hade varit super om man kunde utveckla det till något bra ?

Marga 2016-05-17 - 20:38

Jag vet att jag är kreativ och skulle kunna bli bra på att designa…Men vad gör jag av det? Ingenting! Såååååå feg!

Bea 2016-05-17 - 21:50

Jag är just föräldraledig och som för många i mitt läge (antar jag) stannar allt upp lite och jag funderar på val i livet både yrkesmässigt och privat…mycket handlar ofta om att våga tro på sig själv och faktiskt få fatt i vad det är JAG vill/kan/ska/behöver …Något jag vill bli bättre på är just det; att känna efter och tro på det som känns…inte bry sig så mycket i vad andra säger/tycker… Jag är intresserad av inredning, färg och form, funktion mm. Vågar jag satsa på det intresset?

Angelika 2016-05-17 - 22:22

Jag vill så gärna starta eget företag. Men det behövs så mycket mod! Massor! Jag behöver all hjälp jag kan få för att få förverkliga denna dröm!
Denna bok kommer säkert vara som en spark i rumpan!! <3

Sara 2016-05-18 - 00:07

Jag vågar egentligen inte ens skriva ner det, men jag är faktiskt bra på att göra miniatyrer!
Jag önskar att jag fick mer tid för detta och fick tid att utvecklas och visa vad jag kan. Det är verkligen roligt att bygga små möbler och pyssla ihop små små saker till mitt stora dockskåp.

Natalie 2016-05-18 - 00:12

Jag är bra på att leda, alltså ledarskap och tycker de är roligt. Men jag behöver verkligen stärka den sidan mer med struktur och liknande. Bli en bättre ledare liksom. Love IT! Önskar så ja dör. ?

Hanna Strangeman 2016-05-18 - 10:41

Jag vet inte vem jag är. Jag vet inte vad jag vill. Mitt självförtroende och självkänsla är noll. Jag vet inte vad jag tycker om. Jag skulle vilja vinna denna bok, för att kunna få chansen att fundera lite kring mig och vem Hanna är. Jag hoppas denna bok kan få mig att fokusera på vad jag är duktig på, och på så vis också hitta mig själv.

Tack till Gratisprinsessan för denna tävling, samt all tid och energi som läggs på denna fantastiska blogg!

Stina 2016-05-18 - 12:51

Jag skulle så gärna vilja bli aktiv i min mans egna företag och hjälpa vår familj att driva oss framåt tillsammans. Han jobbar inom ett byggföretag och jag är inte så händig på att bygga men jag har en himla drivkraft som är begravd där inne som jag så gärna skulle vilja kom fram igen och på så sätt vill jag komma igång med företagsekonomi och hjälpa hans företag på vägen så vi slipper ha personal som gör detta också. Vore kul om vi kunde klara det tillsammans! Jag tror denna bok skulle kunna hjälpa mig att hitta tillbaka till mitt driv igen! 🙂

Mikaela 2016-05-18 - 18:28

Vilken rolig tävling! 🙂 lät jätte intressant redan första gången du tipsade om den.
Jag önskar att jag hade satsat mer på att teckna. Det har alltid varit ett brinnande intresse och det är en talang som vuxit fram sen barnsben. Idag hade min störta dröm varit illustratörskarriären. Det är en lång väg o säkerligen många gupp på vägen, men med denna bok kanske jag äntligen skulle våga ta steget längre o faktiskt göra nåt av min talang 🙂

Daniel 2016-05-18 - 18:33

Jag tror jag är nästa Avicii. Har suttit och gjort professionell musik i datorn sedan tiden man bodde hemma i källaren. Har endast visat upp mina skapelse inför mina närmaste vänner och släkt, de har hela tiden respekterat mina beslut att inte lägga upp dem för allmän beskådning, mycket på grund av rädsla för kritik och folks åsikter. Nu är mitt arbete inne i avvecklingsfas vilket innebär att jag snart blir arbetslös, vågar man göra det där klivet man alltid lovat att aldrig ta?

Frida 2016-05-19 - 21:37

Hej Prinsessan!
Alla omkring mig tycker att jag skapar vackra saker och är påhittig som samt att jag borde satsa på det… jag har väldigt svårt att tänka mig att någon ens skulle vilja betala för mina skapelser…ärligt talat känner jag mig patetisk som ens skriver här till dig som är så positiv och hjälpsam med dina tips….och översållad med negativ energi.
Jag vet inte….var bara dumt det här! Hur vågar du? Hur har du lyckats satsa? Tack iaf för all generositet.

Johanna b 2016-05-20 - 22:56

Jag är enligt andra en otroligt bra lyssnar och människokännare, ja på att läsa av människor helt enkelt . Jag ser direkt när någon mår dåligt eller när något inte stämmer. har vid flertal tillfällen haft hjälp av detta i både privatliv och yrkesliv. men jag skulle vilja få mod att ta vara på dessa talanger genom att få bättre självförtroende, så att jag vågar studera, byta jobb och kunna använda min talang till att hjälpa andra på riktigt.

Hanna 2016-05-21 - 22:33

Jag är en väldigt kreativ själ som älskar att sy, göra blomster arrangemang och återbruka loppisprylar i nya sammanhang. Jag önskar att jag hade lagt mer tid på detta.

Madeleine mårtensson 2016-05-22 - 16:06

Förr skrev jag så pennan glödde. Jag lovade mig själv att en dag, skulle jag ge ut en bok. Den dagen har ännu inte kommit och känns avlägsen. Boken finns, i mitt huvud, men förmår mig inte att skriva ner den. Varför?! Feg, rädd, dåligt självförtroende?! Listan kan göras lång men kanske kan denna bok, göra så att jag får sparken jag behöver att fullfölja min dröm?!

Elly Edlund 2016-05-22 - 17:23

Jag önskar att jag hade vågar satsa mer på mni kreativa förmåga allmänt. Prova ge ut en bok med min poesi, texter och foton tex.

Emma Johnsson 2016-05-22 - 22:45

Färg, form & design! Älskar att slå in fina paket och göra gratulationskort till alla dess olika tillställningar. Ett eget företag/kollektion med prints, kort och presentpapper hade varit rena drömmen. Det kommer liksom naturligt ur mig 🙂

Karin 2016-05-23 - 00:32

Jag är väldigt bra på att ta reda på hur saker fungerar och att snabbt hitta information på nätet och sen sammanställa det, både åt mig själv och åt andra. Skulle vilja vidareutvecka den talangen till en försörjning.

Kommentarer är avstängda.