Sveriges största bloggmässa!

av Gratisprinsessan

I lördags var jag och sambon som sagt på Sveriges största bloggmässa som Walles & Glantz anordnade. Vi åkte till Malmö redan på fredag eftermiddag för att checka in på Elite Hotel Savoy. Som bloggare fick man ett erbjudande att få bo där för 500kr/natt så det tackade vi inte nej till!

På mässan mötte vi upp My som bloggar på Gratis Vardag och så träffade vi givetvis bloggkollegan Petra som ni säkert känner från Bloggen om gratis. En bild på oss tre gratisbloggare ser ni nedan, var ju tvungen att förevigas! 😀 Träffade även läsarna/bloggarna Angela och Mihaiela. Hur trevligt som helst!

Det bjöds på Vitamin Well-dricka och chokladbollar från Maglarpsbollen. Ett flertal presenterade sina företag och vi fick se en modevisning därefter var det dags att mingla med alla utställarna.
Alla VIP-bloggare fick med sig varsin maffig goodiebag hem!

Hade mycket trevligt, önskar dock att man hade mer tid till att umgås och prata med alla läsare/bloggkollegor! Kanske borde anordna en bloggmiddag snart?

bloggmässa walles glantz
bloggmässa walles glantz
bloggmässa walles glantz

 

Goodiebagen

Vet att det är många som är nyfikna på innehållet i goodiebagen så här kommer ett gäng bilder! *Några enstaka grejer fick man direkt från utställarna.
goodiebag

goodiebagVuxenleksak (haha!) från Sinful, Restylane lip tint & *handkräm & *ögonserum från Galderma, penna/stylus och parfymprov från Laura Ashley, en liten ”tazzle” från Zelected By Houze, *putsduk från Scandinavian Photo, tandkräm från Brilliant Smile, prov på handkräm från Cetaphil, *träningsgummiband från World of Shape.
goodiebag

*Ubang strumpor från Kids Agency, Licin lusspray, tetrahållare & multibestick från Carl Oscar, temperaturband som håller koll på tempen i nappflaskan från Everyday Solutions, napp & napphållare från Elodie Details, ännu en napphållare från Geggamoja, ekologisk barnmat från Lovemade.

goodiebagFruktstänger från Castus, Nutri Nick stevia kexbar, Läkreol DentaFresh, en påse Twist från Emelie Walles skomärke Magic Steps, kolor från Malmö City och dricka från Vitamin Well.

goodiebag
Katalog från Laura Ashley, hårstylingguide och presentkort på 200kr från Rapunzel of Sweden, presentkort värt 200kr hos Magic Steps samt ett presentkort från Scandinavian Photo på en introduktionskurs för systemkamera värde 495kr.

goodiebagSB12, en termosmugg från Billmate, *yogablock från World of Shape och handtvål från Zelected by Houze.

Andra utställare på mässan var Me&I, Cool Minds, Sleep Carrier, School Boost Network, Scandinavian Eco och JNY.

Stort tack till Walles & Glantz och alla utställare för en finfin mässa!

3 kommentarer

My 2015-11-10 - 21:39

Vilken av sakerna i goodiebagen var din favorit? Ja jag håller med den var verkligen maffig. Tung oxå. Jag har nog svårt att bestämma mig vilken jag tycker är bäst. Blev verkligen sugen på presentkortet på Rapunzel of Sweden, behöver fler borstar/kammar här hemma. De äts upp av ett hårmonster här ^^

My 2015-11-10 - 22:59

bloggmiddag hade varit kul 🙂 snyggt inlägg!

Jennie 2015-11-10 - 23:17

Hej! Ser ut som en väldigt trevlig mässa! Jag är zbh försäljare här i Kristianstad om du är intresserad av att vara värdinna och få värdinnebonus eller bara intresserad av o göra en beställning. Bara att höra av dig i så fall 🙂 tack för en trevlig blogg! 🙂

Kommentarer är avstängda.