Ge bort en gratis kaffe till en vän

av Gratisprinsessan

Imorgon måndag 5/10 börjar kampanjen Helasverigefikar.se där du kan ge bort en gratis kaffe till en vän. Börjar kl. 09.00!

Just nu delar snälla konditorier över hela Sverige ut gratis kaffe varje dag. För att ge bort en kaffe behöver du bara logga in med Facebook, välja en vän som ska få en kaffe och var den ska hämtas ut. Din vän har sedan tre dagar på sig att hämta kaffet. Alla som tilldelas en kaffe får tillgång till ett kaffebevis. Vännen får kaffet genom att visa upp kaffebeviset i sin telefon hos det valda konditoriet. Personalen på konditoriet har sedan rätt att ta bort kaffebeviset från vännens telefonen.

Om kaffet är slut för dagen kan du testa att ge bort en kaffekopp imorgon igen. Varje dag klockan 09.00 fyller vi på med mer kaffe.

Du får bara ge bort en kaffe per dag och ta emot en kaffe totalt.

Helasverigefikar.se pågår till den 25 oktober.

Mer kaffe åt folket!

helasverigefikar