Snart dags för Alla hjärtans dag!

av Gratisprinsessan

nordic

Alla hjärtans dag närmar sig! Passa på att skaffa en fin present till din hjärtevän. Oavsett om det är fru/man, kompis, eller husdjur. Se till att använda rabattkoder och cashback-sidor för att spara pengar! Varför betala dyra pengar när man kan få det billigt?

Letar ni efter luktegott och andra skönhetsrelaterade presenter så kika till exempel på Nordicfeel rabatt. De har bland annat de populära sminkborstarna från Real Techniques som jag varmt kan rekommendera! Nu senast köpte jag Blush Brush och Powder Brush. Suveräna till sminknörden.

Spana även in deras outlet för att shoppa något till herrarna. Med en Nordicfeel rabattkod kan det bli billigare. De har dessutom snabb leverans och fri frakt.

Själv blir det nog till att spendera större delen av Alla hjärtans dag på IKEA! Det är kanske inte det mest romantiska man kan komma på, vi behöver en del grejer nämligen, men det blir säkert bra det också. Kanske har de någon hjärte-kampanj när vi är där! 😛

Inlägget är skrivet i samarbete med Rabble.

2 kommentarer

Louise 2015-02-04 - 17:50

Hej
Jag vill också rekommendera att refunder ger dubbla återbäringen under 48 timmar nu. Denna onsdag och torsdag gissar jag. Själv beställde jag lite från asos och fick både studentrabatt och dubbla återbäringen på mitt köp (även fast det står att inga andra rabatter funkar vid användning av refunder)! 😀 Det måste vara skillnad på rabatter och rabatter antar jag.

Gratisprinsessan 2015-02-04 - 19:56

Tack för tipset! Vad bra att du kunde få dubbelt tillbaka 😀

Kommentarer är avstängda.