Gårdagens och dagens gratis

av Gratisprinsessan
Igår blev det shopping på Willys. Tillsammans med en Garant 15kr-kupong. Willys+ 25kr-kupong, kuponger på kvarg och Fanta och resten med SEQR blev det en bra hög som blev gratis!

Jag valde att inte ta Lithells korv då jag såg att de endast innehöll 32% kött. Urk.

 
gratis matvaror
 
För er som följer mig via Instragram såg även att jag fick en massa avier med posten igår, samt ett par presentkort genom bland annat M3 Panel. Har nu hämtat ut paketen och det var 6 gratis paket hushållsark från Serla! Registrerar jag koderna från paketen blir det ytterligare 2 gratis 🙂 Maila mig om ni vill gå med i Serlas klubb.

OBS! För att förtydliga: Man samlar poäng i klubbarna för att kunna få premier – det finns inte bara direkt när man blir medlem. Du kan värva vänner för att samla poäng i båda klubbarna så blir det helt gratis.
Man t.ex. värva 3 vänner för att få ihop 300 poäng som en paket hushållsark ”kostar”. Annars så registrerar man koder från Serla-produkter.

 
gratis papper
 
Idag kom det gratis kaffefilter från Melitta från en avslutad kampanj (notera den läskige snubben på framsidan haha) och gratis bajspåsar med posten 😛

gratis bajspåsar