PR & Policy

Då det förekommer exponering av många företag på bloggen vill jag bara nämna att jag har inget samarbete med dessa om det inte uttryckligen står i inlägget!

Gratisprinsessan.se kom på femte plats i kategorin Ekonomismarta Bloggar i SurveyBee’s Blog Award – De 60 främsta bloggarna inom privatekonomi 2015!

 

Pressutskick & produktprover

Pressutskick och produktprover tar jag gärna emot för att kunna testa och eventuellt recensera! Dock är detta ingen garanti för att det kommer upp på bloggen, utan jag väljer ut det som intresserar mig. Alla omdömen och åsikter på Gratisprinsessan.se är mina egna, om inget annat anges, och kan inte påverkas av tredje part.

Vill du skicka prover till mig får du självklart gärna kontakta mig på info@gratisprinsessan.se.

Annonsering & sponsrade inlägg

För garanterad exponering på Gratisprinsessan.se finns alternativen sponsrade inlägg och bannerannonsering. Sponsrade inlägg är alltid märkta högst upp med ”i samarbete med”, ”sponsrat” eller ”annons”.
Vill du annonsera eller ingå i ett samarbete kan du skicka ett mail till info@gratisprinsessan.se.

Affiliatelänkar

Jag använder mig av affiliatelänkar i bloggen, det är annonslänkar som gör att jag tjänar några procent om du handlar genom min länk. Vill du inte detta så kan du alltid skriva in adressen manuellt i webbläsaren.

Inga kommentarer

Kommentera