Info

kuponger gratisprinsessan

Gratisprinsessan är en blogg som tipsar om gratis saker, spartips och bra erbjudanden. Den drivs av mig, Malin, en 33-åring som är bosatt i Kristianstad . Jag har bloggat på både engelska och svenska sedan 2001, men det var inte förrän 2012 som jag startade Gratisprinsessan.

Det var nämligen i samband med att jag blev arbetslös en period som intresset för hur gratissaker och kuponger både kunde sätta guldkant på vardagen samt gav möjligheten att spara en hel del pengar. Därför beslutade jag mig för att starta en blogg för att tipsa andra i liknande situationer.

Sedan starten har Gratisprinsessan inspirerat och hjälpt många att få ut det där lilla extra av tillvaron – helt gratis! Jag hoppas att även du blir inspirerad!

Det förekommer värvningslänkar och reklamllänkar på denna blogg. Samarbeten är dock tydligt märkta! Läs mer på sidan PR & Policy.

Om du vill samarbeta med mig – läs här!

Gratisprinsessan.se kom på femte plats i kategorin Ekonomismarta Bloggar i SurveyBee’s Blog Award – De 60 främsta bloggarna inom privatekonomi 2015!

4 kommentarer

 • Reply
  Jessica
  2015-09-02 at 07:13

  Hej. Kan du värva mig till GFK
  Med vänlig hälsning,
  Jessica Sandman

 • Reply
  isabel
  2015-12-16 at 08:32

  Hej ! jag har sett att du och Petra S. har pappers-rabatt-kupong som jag inte hitta i mina butik i Göteborg. Vet du om det går att säga till i kassan koden =(alla nummer ) som finns på den? . Om det går igenom , dem scannar annars pappers-kuponger .

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2015-12-16 at 09:54

   Nej det tror jag inte går, de skulle nog neka dig. Du kanske kan byta till dig i någon kupongbytargrupp på Facebook!

  Lämna en kommentar