Info

kuponger gratisprinsessan

Gratisprinsessan är en blogg som tipsar om gratis saker, spartips och bra erbjudanden. Den drivs av mig, Malin, en 33-åring som är bosatt i Kristianstad. Jag har bloggat på både engelska och svenska sedan 2001, men det var inte förrän 2012 som jag startade Gratisprinsessan.

Det var nämligen i samband med att jag blev arbetslös en period som intresset för hur gratissaker och kuponger både kunde sätta guldkant på vardagen samt gav möjligheten att spara en hel del pengar. Därför beslutade jag mig för att starta en blogg för att tipsa andra i liknande situationer.

Sedan starten har Gratisprinsessan inspirerat och hjälpt många att få ut det där lilla extra av tillvaron – helt gratis! Jag hoppas att även du blir inspirerad!

Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig då på info@gratisprinsessan.se

Det förekommer värvningslänkar och reklamlänkar på denna blogg. Samarbeten är dock tydligt märkta! Läs mer på sidan PR & Policy.

Har medverkat i

4 kommentarer

 • Reply
  Roger
  2017-10-30 at 16:43

  Hej Gratisprinsessan!
  Vill tipsa om ett riktigt bra erbjudande om en gratis kopp kaffe mitt på Stureplan på Löfbergs exklusiva Rosteri & Kaffebar.

  Alla som laddar ner och visar upp QStamp appen i kassan får en god kopp bryggkaffe.
  1 kopp per person.

  Gäller till 13 Nov.
  Hälsningar/
  Roger
  QStamp

 • Reply
  Helen
  2017-11-22 at 19:49

  Hej, jag tjänade : ) sjukt mycket på att bli kund hos Mat.se. Med koden GLENN2017 fick jag 175 kr rabatt när jag handlade för över 700. Jag fick 100 kr från wrapp eftersom jag handlade med mitt kort och ytterligare 105 kr för att jag gick in på Mat.se genom Bonusway. Det vill jag påstå är ett rejält klipp! Tack för att du finns här med dina fina tips!

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2017-11-22 at 20:41

   Vad kul att du fick så mycket tillbaka Helen! Ett riktigt klipp! 😀

  Lämna en kommentar