En shoppingtur till IKEA

av Gratisprinsessan

ikea malmö

Idag har jag varit helt off från bloggen och internet pga en oväntad shoppingtur till IKEA i Malmö 😀 Jag menar, får man frågan om man ska följa med så är det svårt att säga nej haha!

(Att tacka ja till att åka till IKEA på sportlovet och lönehelg samtidigt kommer jag inte att göra igen 😛 Hatar när det är så mycket människor!)

Jag köpte två matlådor i glas, en toaborste (standard haha), söta rosa servetter, en plastblomma och… en helt onödig grej… en sängbricka! 😛 Med spår för t.ex. en iPad.
Dessutom köpte jag några presenter till mamma som inte kom med på bild.

ikea papperskorg som kruka

Efter att ha sett Hannah Solinas tips om att IKEAs papperskorgar i plast bara kostar 10 kr och passar bra som krukor! Så slog jag till på två vita och två svarta. Ville ändå ha en ny ”garderobsblomma” så papperskorgarna passade perfekt! 😀 Kommer förmodligen att skaffa fler blommor att ha på balkongen till våren så de andra kommer till användning!

ikea kallax

Sen hittade jag något jag ville ha men som jag inte köpte. En Kallax med lådor. Hade passat perfekt på vårt kontor! Får ta och mäta och räkna tills nästa gång 😀

2 kommentarer

ML 2018-02-25 - 21:05

Jag odlar tomater i samma papperskorg/kruka, gjorde några hål i botten med en skruvmejsel för genomströmning. Ska fylla på med fler till sommaren 🙂

Solina 2018-02-26 - 05:52

Åh vad roligt att du fick användning av tipset! 😃 och vad mycket fint du köpte,
blir galet IKEA-sugen 😍 Kallax är så himla bra och användbar eftersom man kan utforma den precis som man vill och ändra den allteftersom utefter vad som passar en för tillfället. Har den där vita som tv-bänk i sovrummet – bra höjd och massa förvaring!

Kommentarer är avstängda.