Min senaste beställning från Lyko!

av Gratisprinsessan
lyko beställning
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Jag har ju glömt att visa er min senaste beställning från Lyko! Blev verkligen supernöjd med allt denna gång! 🙂

lyko haul

Jag blev verkligen positivt överraskad av Lumene Matte Foundation (jag valde 00 Ultra Light)! Den täcker mina röda områden väldigt bra och har en suverän hållbarhet. För 159 kr är denna ett riktigt kap! 😀

När min sambo köpte sig en Pfeilring Golddachs rakhyvel så testade jag att raka benen med den (med eget blad ofc) och det blev en mycket lenare känsla än med t.ex. Gillettes hyvlar! Så jag var ju tvungen att köpa en egen fast i guld 😛

De små flaskorna med Ariana Grande parfym är suveräna pga sin storlek. Perfekt att ha i väskan!

Jag har hört mycket bra om Xlash ögonfransserum men har länge varit för feg för att testa själv då jag varit rädd för en allergisk reaktion, men nu ska det testas. Återstår att se om det gör någon skillnad på mina fransar. Någon av er läsare som har testat den?
gillian jones necessär

Necessären från Gillian Jones trodde jag inte skulle vara så stor! Det kan knappt kallas en necessär utan den är mer som en väska haha. Får plats till extremt mycket!

Lyko rabatt

Vill du ha 100 kr rabatt vid köp för 300 kr så kan du registrera dig som ny kund genom min länk här (ny epost adress eller registrera mamma, syrran, brorsan!). Då får även jag 50 kr.

 

1 kommentarer

Sarah 2017-08-24 - 10:23

Oh vad lyxig rakhyveln ser ut och necessären är ju jättesnygg 🙂

Kommentarer är avstängda.