Förslag mottages!

av Gratisprinsessan

Hej på er! Hoppas ni har en bra söndag! 🙂
Tänkte höra lite med er vad ni skulle vilja läsa mer om/mindre av här på bloggen! Alltid intressant att höra vad ni tycker. När man sitter här och bloggar i sin ensamhet så kan man ibland bli lite hemmablind och bara kör på som vanligt.

Ibland är det inte så mycket gratis som jag kan tipsa om dessvärre så då brukar jag köra på med rabatter istället, men det är ju inte kul i längden.

Vill ni t.ex. läsa mer om budgettips, minimalism, min vardag eller något annat? Vill ni se videor? Tävlingar? Jag tar tacksamt emot förslag! 🙂

Ps. Har ni sett att det har dykt upp ett hjärta under varje inlägg? Ni kan klicka på hjärtat om ni gillar inlägget så ser jag vad ni gillar. Fungerar precis som en like-tumme 🙂

12 kommentarer

Lena 2017-08-06 - 11:51

Tycker din blogg är perfekt som den är 🙂

Jennie 2017-08-06 - 12:21

Jag tycker precis som Lena skrev. Din blogg är så bra precis som den är! Jag tycker att du lyckas hålla den varierande och ändå inom ämnet 🙂

Hannah 2017-08-06 - 13:06

Mer spartips!? Det är jag själv så dålig på?

Sara 2017-08-06 - 14:42

Jag skulle önska ett större etiskt och miljömässigt tänk. Kanske att göra aktiva val i vilka gratissaker du tipsar om – t.ex inte göra reklam för företag som KFC osv. 🙂 Jag gillar gratissaker men försöker ändå vara en medveten konsument. Hoppas att du förstår hur jag tänker.

Tack för en bra blogg!

A 2017-08-06 - 22:39

Jag håller med Sara och Daniella. Jag tänker att allt gratis faktiskt inte är bra och att man inte ska ”hoppa på allt” bara för att det är gratis. Jag säger emellertid inte att du gör det, men det kan vara värt att tänka på det. Om man tar KFC som exempel så är det inte bra för kroppen, djuren eller miljön men att en del folk kan skita i det då det är billigt eller gratis och som bloggare kan man faktiskt påverka en hel del.

Daniella 2017-08-06 - 15:27

Ja, mer miljövänliga val och hellre rabatter på saker och ting som kanske gynnar miljön. Sen gillar jag dina spartips (har t.ex själv köpt en kupongsamlare nu).

Vet inte hur insatt du är i minimalism och vad du känner för det så det skulle ändå vara intressant att höra om då det ändå kan ge en tips på att ”handla inte det här i onödan då du kan göra detta istället som du sparar pengar på”.

Caroline 2017-08-06 - 17:12

Gillar din blogg mycket! Jag skulle gärna se fler spar-/snåltips, hur du tänker för att hålla nere kostnaderna, minimalism m.m. Och gärna fler personliga inlägg! Och fler bilder på Ludde:)

Elly 2017-08-06 - 17:30

Jag gillar bloggen som den är. Visst är miljötänk bra, men tycker inte det nödvändigtvis hör hemma på en blogg om gratissaker och rabatter.
Vore kul att veta mer om dig som har denna blogg. Har ramlat in på den av en händelse och hittat många bra gratistips.
Hur lever du? Vad jobbar du med?
Tack för bra blogg!

Klaudija Martinovich 2017-08-06 - 17:45

Jag tycker att du borde ha lite fler bloggtävlingar. Det är inte alla som har instagram och sådan grejer. Annars så tycker jag att dina tips på olika gratisgrejer är jättebra. Skulle vara kul om det fanns där dom ger gratis shampoo tandkräm och sådana grejer, men det verkar var dåligt med det.

Sara 2017-08-06 - 18:01

Själv är jag inte så jätteintresserad i boxar eller andra prenumerationer, då jag tycker att det är slöseri med pengar( iaf för mig), men rabatter, spartips, budgettips, minimalism låter helt perfekt

Tack för en hjälpsam blogg! 🙂

Lisa 2017-08-06 - 20:07

Håller med Elly. Tycker inte du ska ”nischa” bloggen på något sätt utan tipsa vitt och brett om gratis och rabatter. Sedan är det ju upp till var och en att välja vad man vill nappa på.
Tycker också att bloggen är jättebra precis som den är! ??

gratisegott 2017-08-09 - 00:19

Jag vill se mer gratis tips där ingen frakt är. Även fler papperskuponger, smskuponger för jag älskar smskuponger. Gärna tipsa om vart man får värdecheckar som tex the bishops arms….

Kommentarer är avstängda.