Planera veckoinköpen med kuponger!

av Gratisprinsessan
gratisprinsessan kuponger

Det var längesedan jag skrev om fysiska kuponger som man använder i butik här på bloggen! Själv har jag kommit igång på allvar igen nu när det dykt upp fler kuponger 🙂

Det är oftast på söndagarna jag sätter mig ner med reklambladen eller kampanjveckan.se för att gå igenom butikernas reklamblad och plockar fram kuponger på det jag vill köpa med rabatt.

Jag brukar lista butikerna vi har i närheten och skriver ner de extrapriser som intresserar mig under varje butik (OBS! Netto tar ej kuponger men ibland är det billigare där ändå!). Jag har nyligen börjat med att skriva in dem i anteckningsappen i mobilen vilket fungerar bra! Då kan jag bara bocka av det jag har handlat också.

Kupongerna som jag vill använda under veckan lägger jag längst fram i min kupongsamlare (du kan läsa mer om kupongsamlaren här) för att komma åt dem lätt.

kupongsamlare

Denna veckan har jag t.ex. handlat på Ica Maxi med kuponger. Family Fresh kostade 12 kr efter kupong och Arla Färskost (5 kr/styck) som det blev 2,50 kr/styck efter kupong! 🙂

kuponger

Hur gör ni när ni planerar veckans inköp? 🙂

2 kommentarer

JULia 2017-06-07 - 11:13

Var får du kupongerna ifrån? Går du runt i butiken och letar på hyllorna varje gång du handlar?

Pia 2017-06-07 - 19:45

Den veckan i Matvärlden butiker i Stockholm finns deo till om nivea , smoothie Hipp , Family fresh för 10 kr st utan kupong .

Kommentarer är avstängda.