Bli medlem och få en gratis Trisslott!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Har du inte blivit medlem hos Refunder ännu så är det läge att passa på nu! Du kan välja mellan att få en gratis Trisslott eller 50 kr i startbonus!

Refunder är en återbäringssida (gratis att bli medlem), det betyder att om du shoppar genom dem (de flesta butiker finns med!) så får du en viss procent av din köpesumma tillbaka. Ett riktigt bra sätt att spara pengar på! Det är också bra att vara medlem hos flera återbäringssidor för att kunna jämföra % du kan få tillbaka. Du hittar fler återbäringssidor här.

Gratis Trisslott eller 50 kronor?

Trisslott – vill du ha en Trisslott så bli medlem genom denna länk.
Se till att alla dina kontaktuppgifter är korrekt angivna på din medlemssida. Erbjudandet gäller enbart nya medlemmar med korrekt ifyllda personuppgifter på medlemssidan.  Din Trisslott skickas senast den 30 april 2017.

50 kronor – bli medlem genom denna länk om du hellre vill ha 50kr i startbonus när du handlar för över 100kr.

4 kommentarer

Shirrin Rustam Elnagar 2017-04-25 - 05:48

Tycker det är synd att du lägger upp den där ”reklamen” så ofta för man får bannemig ingen trisslott! Super trist ju.. Man blir och känner sig lurad

Sanne 2017-04-25 - 13:12

Även jag har mailat Refunder ett otal gånger nu om trisslotten som utlovats! Får de verkligen hålla på att ”lura” till sig kunder på det här sättet? Jag trodde Refunder vara seriösa. Vänligen finns det någon hjälp för att lösa detta?

Cecil 2017-04-25 - 21:51

Ser inte vart man ska regga sina uppgifter, hur ska de kunna skicka en trisslott utan min adress? Under mina sidor finns inget som tex min profil etc.. eller? Vart hittar jag det? Tack

Gratisprinsessan 2017-04-29 - 00:33

Mitt konto -> Mina uppgifter & inställningar. Där fyller du i dina uppgifter 🙂

Kommentarer är avstängda.