Loddo – Februari 2017

av Gratisprinsessan
loddo februari

– I samarbete med Loddo –

I februari månads Loddo box fanns det en del nya spännande saker testa faktiskt! Även om allt inte föll mig i smaken så tycker jag det är kul att testa nya produkter! 😀 Det fanns en proteinbar som faktiskt smakade gott! Fantastiskt! 😀

Innehåll i Loddo februari 2017

  • Oh-lief handtvål – Grapefrukt, Apelsin & Tea Tree Olja
    En miljövänlig handtvål som är berikad med olivolja. Jag fick varianten Grapefrukt, Apelsin & Tea Tree Olja. Hade höga förväntningar på denna, speciellt med tanke på den fina flaskan men doften går verkligen inte hem hos mig dessvärre 🙁
  • Mörsjö Deli – Tunnbröd Cheepzs
    Tunnbrödschips med Västerbottenost och gräslök. Gick inte hem hos någon av oss dessvärre.
  • Allévo Healthy Choice – Caramel Flavour & Chocolate
    En mellanmålsbar med mycket protein och endast lite socker. YES! Äntligen en proteinbar som smakar bra! Jag vet inte om det är att det finns ”endast lite socker” i den som gör det. Men denna smakar riktigt bra och har inte den där träiga eftersmaken som vissa proteinbars har. Denna kan jag tänka mig att köpa! ?
  • Aminopro proteindryck – Lime
    Sockerfri dryck som ska förbättra återhämtningen och stimulera muskeluppbyggnaden. Smakade inte alls bra. Inte ens sambon som gillar lime tyckte om denna.
  • CmPicker – Avputtargaffel
    En rolig liten gaffel som har en avputtare. Kommer säkerligen till användning! 😀
  • Smiling – Kokos havssalt
    Krispiga kokoschips som är rostade med havssalt. Smakade helt ok faktiskt.
  • OLW Popperi Popcorn Sourcream & Onion
    Färdigpoppade smaksatta (!) popcorn. Sourcream & onion smakade otroligt nog riktigt bra! Gick ner snabbt! Ska även finnas i smakerna Havssalt och Cream Cheese.
  • Barebell Proteinpudding – Kokos
    När jag öppnade denna så luktade den konstigt, kanske lite härsket på något sätt. Skippade att smaka på den.
  • Anatomicals – Apricot Face Scrub
    En exfolierande ansiktscrub av aprikos och mango. Ska bli spännande att testa.
  • KG Design Sweden – Flaskpropp Uggla
    En söt flaskpropp i silikon formad som en uggla. Passar de flesta flaskor.

Loddo är en prenumerationsbox innehållande varierande produkter för hela hushållet.  Innehållet är alltid en överraskning – med målsättningen att du ska hitta nya favoriter.
Boxen kostar 99 kr/box, har ingen bindningstid och levereras varannan månad. Värdet i boxen varierar men ligger vanligtvis mellan 200-350 kr.

loddo februari allévo

1 kommentarer

Ulrika 2017-03-06 - 19:29

Mörsjö tunnbröd var jättegott tycker jag, OLW pop smakade också jättegott. Och barebell pudding, jag fick päronsmaken var också ganska god, väldigt krämig utan att den knappt hade några kalorier så hade gärna smakat även barebell chokladpudding. Tvålen gillade jag och även korken till flaskan. Jag ska smaka Alevo senare kul att du tyckte den är så god.

Kommentarer är avstängda.