Tävling – Vinn biljetter till MåBra-kväll i Malmö!

av Gratisprinsessan
tävling måbra-kväll

Yay! Äntligen dags för en tävling (i samarbete med Aller Media) här på bloggen igen! 😀

Är du sugen på att vara med på en riktigt inspirerande kväll som är fylld av föreläsningar, mingel, lite mat och lyxiga goodiebags? Då ska du vara med och tävla om ett par biljetter till MåBra-kvällen i Malmö den 23 mars! 😀

Vårens tema är ”inre styrka” och under kvällen kommer bland annat härliga Mia Thörnblom framföra den hyllade föreläsningen – Hitta ditt modiga jag! – som handlar om självkänsla, motivation och hur du med enkla medel förändrar ditt liv!

Även Leila Söderholm kommer att föreläsa om hur du kan smygträna dig stark. Du får inspirerande motionstips om hur du kan bli friskare och starkare – utan klippkort på gymmet!

Detta ingår:

  • Inspirerande och peppande föreläsningar om träning, självkänsla och stil
  • Lättare mat och dryck i pausen
  • Lyxig goodiebag
  • Förmånliga VIP-erbjudanden

Kika här för mer information om MåBra-kvällarna!

Så tävlar du!

2 personer kommer att vinna vars 2 biljetter till MåBra-kvällen i Malmö på Slagthuset (Lilla Teatern) den 23 mars kl 18–21. En biljett har ett värde av 495 kr.

För att vara med och tävla, svara på följande fråga i en kommentar: Vad får dig att må bra?
För extra vinstchans:
Gilla Gratisprinsessan på Instagram och/eller Facebook.

Lycka till! 😀

Tävlingen pågår fram till och med den 6:e mars 23.59. Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort!

59 kommentarer

Jeanette jensen 2017-02-28 - 08:45

För att må bra efter en stressad dag är att kunna unna mig ett varmt bad med badsalt och bara koppla av eller kunna ta en promenad själv utan behöver tänkta på barnen.

Jessica Martinsson 2017-02-28 - 08:50

Det som får mig att må extra bra kan vara så olika.
Att träffa barnbarnen o tanka kärlek
Att få en bra kontakt med en ”besvärlig” patient o lyckas få fram den mest underbara personligheten.
En god middag med mannen i mitt liv. Vardagslyx som förhöjer och förgyller livet.

Amanda Bach 2017-02-28 - 09:01

Mina vänner gör mig glad! När jag känner mig nere så kommer dem och gör mig glad igen. De får mig att skratta tills jag får ont i magen av allt skratt.

Jag följer dig på Instagram (amanda_bach)

Sandra Arveborn 2017-02-28 - 09:16

Jag mår bra av att få en stund med bästa vännen någon kväll i veckan. Känns som lite terapi när vi kan prata om allt mellan himmel och jord med en koppte/kaffe i handen. Känner mig så avslappnad och varvar ner när jag vet att det är en stunds egentid från både mannen och barnen

Åsa Svensson 2017-02-28 - 09:22

Håller på att ta reda på vad som gör mig glad. Glad på riktigt. Behöver hitta mig själv igen.
Musik är dock alltid en källa till glädje. Har alltid varit, kommer alltid att vara.
Och mina barn. Hur mycket kraft de än tar så är jag så tacksam att de är mina!
Följer som thefialotta på instagram.

Isabella carlsson 2017-02-28 - 09:23

Mina underbara vänner som betyder så mycket för mig, Även min släkt som jag älskar jättemycket och alltid finns där för mig.
Sen finns det andra saker som får mig att må bra som träning<3 och gratissaker <33.
Mår även jättebra på morgonen för känner av all ny positiv energi i min kropp och alla möjligheter som öppnas när jag kliver ur sängen på morgonen.

Följer dig på insta och har gillat din sida på facebook bästa.

kram

Madicken Jönsson 2017-02-28 - 09:27

Det finna många olika saker som gör mig glad och ger mig extra energi här i livet, men Jag mår som bäst när jag inte känner någon stress och bra kan ta det lugnt och slappna av och umgås med min vänner, kanske bara ta en fika ute på stan eller äta middag tillsammans med min familj.
Efter ett bra träningspass och att äta bra mår jag också bra för då blir jag så motiverad till ännu mera träning!

Sofia Wahlström 2017-02-28 - 09:33

Det som alltid får mig må bra är när jag får träna. Inte bara träningen i säg utan att träffa alla underbara träningskompisar. Att gå dit känns jobbigt ibland men alltid när jag ser dessa personer skiner jag upp som en sol! Efter studier som snart är slut och jobbet väntar runt hörnet hade det varit perfekt att stärka sig själv och få en knuff i baken! Heja oss, heja varandra, tillsammans är vi starka!
Följer både på instagram och Facebook!

Liv Renneus 2017-02-28 - 09:37

Jag skulle må bra av att känna mig hälsosam, veta att jag alltid väljer rätt när det kommer till kost och motion. Vetskapen om att jag ger min familj bra mat som inte är proppat med massa vitt socker. Såklart skulle jag även må bra av att gå ner i vikt och ha en hälsosam vikt. Jag hoppas på att vinna biljetterna så att jag kan fortsätta kämpa mot mitt mål!

Lena J 2017-02-28 - 09:47

Jag mår bra av gnistrande frostig morgon,en promenad med hunden i solskenet..jag mår bra då jag vaknar utan migrän, lycklig av att jag har två barn och en sambo, även om allt är upp och ner ibland. Lycka är att känna smak och lukt, vilket min mamma har förlorat.Simpla grejer i vardagen man tar för givet❤️

Lena J 2017-02-28 - 09:49

Glömde skriva att jag följer dig på både insta o FB !

Petra 2017-02-28 - 10:26

Det som får mig att må bra varierar väldigt mycket. Allt från en härlig promenad till en god bit mat , mina vänner, familj och min älskade katt. Och när jag vill unna mig det där lilla lyxiga och extra så bokar jag in mig på en ansiktsbehandling eller en massage, mår alltid på topp efteråt.

Petra 2017-02-28 - 10:27

Har även gillat på Facebook samt instagram 🙂

Emily Hansson 2017-02-28 - 10:34

Umgås med min familj, vänner och mina kaniner får mig att må bra. Att lyckas med något som jag kämpat för länge får mig också att må bra. Och vad som ger guldkant på vardagen kan vara något så litet som en bra deal jag hittat i din blogg, som student betyder varje spartips och gratisgrej mycket. Följer dig på Facebook och instagram (emily.hansson) ✨

Ulrika Armano 2017-02-28 - 10:52

Jag får energi av mina barn, mina vänner, och av lyckosamma nyheter. Min sambo har en tendens att grotta ner sig i världens alla tråkiga och negativa nyheter så vi har en regel i vårt hushåll att efter maten måste alla berätta 3 positiva glada nyheter. Det ger oss alla energi och får oss att längta efter den stunden!

Malin Holm 2017-02-28 - 12:19

Jag mår bra av att umgås med min familj. De ger mig energi och motivation till att göra saker och framförallt stöd.
Semester tillsammans med familjen är det som gör att jag mår allra bäst.

Bodil Nilsson 2017-02-28 - 12:29

När jag ser lyckan i barnbarnens ögon när jag dyker upp hos dem!

Isabelle 2017-02-28 - 12:32

Trotts att jag lever med en obotlig sjukdom, har en tumörliknande missbildning i min hjärna och har haft tre strokes trotts att jag ”bara” är 27 år mår jag jätte bra för jag väljer att investera i mig själv och det jag tycker är viktigt.
Jag mår bra av att vara snäll mot mig själv och snäll mot omvärlden, dvs leva efter mina värderingar.
Detta gör jag genom att efter bästa förmåga och varje dags förutsättningar leva den livsstil med mat, tankar, handlingar, konsumtion och motion som enligt mina värderingar är snälla mot mig och snälla mot omvärlden.
Jag mår bra när jag känner att jag lever en snäll livsstil som gör skillnad för mig själv och andra och när jag känner mig värdefull. Jag använder mig mycket av ekologisk växtbaserad mat för att vara snäll mot mig själv och vår värld och jag försöker att vara så snäll tankemässigt mot mig själv som möjligt. Mitt motto är att being kind is kind of a big deal och det får mig att välja att vara snäll mot mig själva även när det ibland är jobbigt. Att försöka vara snäll mot mig själv genom min livsstil har verkligen räddat och förändrat mitt liv, idag vill jag hjälpa och inspirera fler till att välja att vara snälla mot sig själva på sitt eget vis, enligt sina egna förutsättningar och värderingar – hjälpa andra får mig också att må väldigt bra!

Sara 2017-02-28 - 12:50

Idag finns det många saker på listan som får mig att skratta och må bra! Men om vi går tillbaka i tiden några år så var den listan tom..
Mitt liv såg ut som en berg-och-dal bana som för det mesta körde rakt fram längst nere på banan… ibland kom det en liten ”kulle” där det började gå uppåt men det vände lika snabbt.
Jag har haft många perioder där jag inte för mitt liv kunde komma på när jag skrattade senast eller där jag kunde hitta en anledning till att gå upp ur sängen. Kort, tillfällig och falsk lycka var det enda jag kände till och de stunderna varade ofta inte länge.
Idag mår jag mycket bättre! Med hjälp av professionell hjälp och stöttning från mina nära och kära tog jag mig upp igen och började sakta men säkert att bygga upp den jag en gång var som jag så länge hade saknat.
Jag fick lära mig vad som är viktigt på riktigt och att bli lycklig i själen.
Vissa dagar har jag fortfarande svårt att hitta motivationen men det går inte att jämföra med hur det var tidigare.
En av mina största rädslor är jag ska hamna där igen men varje dag jobbar jag starkt för att det inte ska hända!
Saker som får mig att må bra och skratta idag är att jag är omringad av mina fantastiska vänner som alltid har funnits där (även när jag inte var så roligt sällskap), jag har en helt underbar sambo som alltid stöttar mig och i maj har vi bott i vårt hus i ett år, jag älskar att hålla på i huset och skapa den där myskänslan och just nu håller vi faktiskt på att renovera lite vilket är super skoj!
Andra saker som får mig att må bra är att jag har precis har börjat jobba hos en av mina bästa vänner som har ett eget företag, detta är helt Amazing! =)
Mina vänner och min familj är alla personer jag högt älskar och som inspirerar mig men ibland behöver även jag få träffa den där främlingen som kan tillföra ännu mer inspiration och solsken i livet.
Framförallt jobbar jag mycket med att hitta den där energin som just nu verkar ha gått och gömt sig för att må så bra jag bara kan varje dag, njuta varje dag och få skratta högt från hjärtat OFTA varje dag!
Tack för mig, hoppas vi ses =)

Susanne 2017-02-28 - 12:57

Jag mår bra av att ha människor som jag tycker omkring mig. Det kan vara mina barn, mina syskon eller nära vänner. Jag mår också bra av att få vara själv ibland. Då kan jag sätta mig och sticka, göra ett korsord eller ta på mig ett par sköna skor och bara vara ute i naturen och njuta. Det finns så mycket som gör att vi kan må bra, det gäller bara att ta tillvara på det på rätt sätt.

Anneli Glans 2017-02-28 - 13:53

Total avkoppling får mig att bli lugn och må bra, det hittar jag ibland genom ett yogapass, ibland med proffsig massage eller bara en härlig bok att ligga och läsa i på sofflocket.

Kendra 2017-02-28 - 15:02

Jag mår bra när de omkring mig mår bra- och när vi delar glädje. Jag mår bra av att av att vara med de äldre – de som uppskattar det små sakerna i livet . Jag mår bra när jag får ge kärlek och uppskattning till mina nära och kära. Jag mår bra när vinter blir till vår och vår till sommar. Jag mår bra när jag känner fysisk och psykisk balans.

Jag mådde bra av att läsa om det som får andra att må bra – tack för det 🙂

magda 2017-02-28 - 15:51

De som får mig att må bra är min pojkvän som varje dag försöker ta mig ut till gymmet. Både jag och han har lätt att gå upp i vikt och gillar äta, därför är de viktigt för oss att alltid hitta motivationen för att ta oss 30 min per dag och gymma tsm. Han är min största inspirationskälla och är den personen som motiverar mig för att försöka och aldrig ge upp.

Olga Rauhut Kompaniets 2017-02-28 - 16:09

Mina barn gör mig glad! Jag mår jättebra för att jag är mamma! Vi promenerar varje dag, springer, hoppar, dansar… Så har jag ”barn-o-mamma gympa”.
Också jag mår bättre efter en konstrunda. Muséer, vernissage och utställningar ger mig extra energi och kreativitet!
Jag följer dig på FB och Insta (@olga_raukom).
Mvh,

Olga

Linda Arrhenius 2017-02-28 - 16:52

Mina 3barn på 4år, 2år resp 5mån får mig att må bra. De ger det där extra glädjeruset i mitt liv?? gillar på Facebook och följer på Instagram

Frida Helseth 2017-02-28 - 17:01

Vet inte riktigt var jag ska börja… En snäll handling, en kram, omtanke för andra, familjen, egentid och nybakade kanelbullar! Allt och ingenting egentligen. Finns tusen anledningar att vara glad och bara ett fåtal för att vara ledsen. Följer på Instagram med @veraslillavilla

Alexandra 2017-02-28 - 18:48

Jag mår bra av att vara med mina barn. höra dom skratta och se och lyssna på dom när dom leker. tankar som dom har. frisk luft och naturen.

Sara 2017-02-28 - 20:22

Jag mår bra när jag kan bidraga med något litet eller stort till utsatta. Det värmer i hjärtat att kunna ge till någon som inte har, att kunna bidraga med mat kläder hygien eller en tjänst. Det är lycka! Självklart är jag även glad för min familj, min man och två barn. Även är jag glad för mig själv då jag fått utstå ganska mycket i mitt liv men fortsätter att ta mig fram, genom sorg saknad och elände! Denna må bra kväll skulle passa som handen i handsken för mig och Min man, skulle blivit en helt underbar kväll för bara oss två. Vilket vi inte unnar oss spec ofta då vi hellre skänker en slant till behövande! Så en vinst som denna skulle varit trevligt!

Helena Frennesson 2017-02-28 - 20:42

Förutom att träna och motionera så mår jag väldigt bra av att ta ett break från vardagen med jobb, småbarn, läxor och måsten. Då går jag gärna med mannen eller en väninna på restaurang, bio eller någon annan tillställning. Känner att en sådan kväll skulle sitta fint nu när vabruari äntligen är slut.

Merle 2017-02-28 - 21:54

Gillar och följer Dig, det är roligt och jag kan även säga att jag mår bra av det ?
MåBra dag hemma hos oss består av flera hundpromenader (lörd-söndag) och efter morgonpromenaden en riktig långfrukost, det aktiva och mysiga helgdagar ger kraft och ork till fem arbetsdagar?

angela fortes olsson 2017-02-28 - 22:18

Att få krypa upp i soffan framför en bra film eller seriemaraton med en kopp the gör att jag mår bra, kan ladda batterierna på nytt och få inre lugn <3
Följer dig på alla 3 ställen 🙂

Sanna 2017-02-28 - 22:42

Det som gör mig glad är när allt klaffar perfekt på arbetet, att allt det planerat går i lås som ett smort blixtlås. Jag arbetar med chefer på det, som egentligen är det viktigaste i vårt samhälle, nämligen förskolor. Om jag och mitt team kan underlätta för dessa viktiga pusselbitar så kan de vara härvarande ledare och goda förebilder för ännu viktigare pusselbitar, personalen. Detta gynnar de allra viktigaste personerna i vårt arbete; barnen så klart. Därför gör det mig innerligt glad att mitt arbete gör stor betydelse för just barnen!

Pernilla 2017-03-01 - 06:48

Balans mellan jobb, familj och egen tid! Ibland är det lätt, men oftast svårt. Just nu är det min egna tid som får stå tillbaka. Önskar så att jag fick tid att ta hand om bara mig och ingen annan. Det kan vara att gå på yoga, shoppa själv, sitta i soffan och se en film som jag själv bestämt. Krävs inte så mycket mer så svårt att få till….
Gillar och följer på Instagram som nummer_28

Linda 2017-03-01 - 08:25

För att må bra i kroppen rör jag mig aktivt ute i naturen och tankar energi.
För att må bra i sinnet har jag egen tid med reflektion och närvaro i nuet.
Extra glad blir jag när jag hittar något Gratis!

kubra 2017-03-01 - 11:04

Det finns mycket som får mig att må bra, men några grejer som får mig att må extra bra när jag är nere eller mår dåligt är:
lyssna på musik det får bort dåliga tankar/negativitet
Måla/rita får mig att slappna av
Gå ut och ta en promenad i naturen eller gymma gör att jag får min energi tillbaka
Gillar och följer dig på instagram som gratisv.

Emma Persson 2017-03-01 - 11:17

Jag mår bra av att umgås med min underbara systerson på 4 månader, han ger så mycket kärlek och positiv energi!

Maria 2017-03-01 - 12:23

Jag mår bra av befriande tokskratt med min 11-åriga dotter som delar min speciella humor…

Pernilla 2017-03-01 - 13:55

Mätta magar världen över får mig att må bra!

Elina Norberg 2017-03-01 - 16:33

Att göra aktiviteter som fyller kroppen och knoppen med energi och inte bara tar energi gör att jag mår bra. Att sova, dansa, umgås med vänner och bada är några exempel. Att boosta måbra kontot med att vinna en tävling hade gett mig energi att sprida vidare inte bara till mig själva utan även någon annan.

Åsa 2017-03-01 - 22:29

Utomhusdagar med personer som är goa och glada ger mig energi att göra mitt liv välmående!

Katarina 2017-03-02 - 06:44

När jag hämtar barnen efter jobbet då mår jag bra att få pussa o krama dom o få vara i deras närhet då mår jag som bäst

Linn 2017-03-02 - 12:03

Jag mår bra av att träna! Hur motigt, tråkigt och besvärligt det än känns så mår jag så mycket bättre efteråt!

Annica Nilsson 2017-03-02 - 14:35

Jag mår bra när jag får min egentid och såklart kaffe och nötter. Då mår jag sjukt bra och orkar med dagen..

Anita Söllwander 2017-03-02 - 17:20

Hej!
Jag mår bra när jag egentid får,kanske jag i stan går,sitter och fikar,på alla människor kikar,en härlig kväll med tjejgänget och god mat, kanske tappas serverad på ett härligt fat,men även en Må bra kväll med härligt pepp få, kan verkligen få mig att bra må.
Gratisprinsessan på Facebook jag gillar sen länge så klart, för hon är bäst på att hitta allt som är gratis och smart!

Angelica 2017-03-02 - 20:55

tv-serier får mig att må bra. synd att det är så passivt att följa dem. behöver hitta sundare sätt att bli munter.

Annelie strandbäck 2017-03-02 - 21:40

För mig är det enkelt.. jag mår fantastiskt bra när jag krånglar mig ur stressen,
kan andas, kan blunda och känna den inre friden…
känna att nu ska jag njuta av mina timmar på jorden med de som betyder allra mest för mig.
Jag njuter och nockas av all den kärlek som flödar till mig …. och all kärlek som flödar från mig,
…det sköljer en värme av kärlek över oss*

Cecilia 2017-03-02 - 22:27

En härlig promenad längs havet i vårsolen får mig att må riktigt bra. Njuta av de första värmande strålarna och samtidigt höra vågornas stilla rullande mot stranden är väldigt avstressande. Följer på FB och läser din blogg.

Nadia 2017-03-03 - 16:10

En löprunda i skogen vilket gör mig stark mentalt och fysiskt och kan då få vara den bästa jag kan vara

Els-Marie Clevenholm 2017-03-03 - 17:06

• Lev som du vill
Tid för retreat, att kunna filosofera över livet
Frihet att disponera tiden.
Ha pengar över till mina drömmar
Hitta nya intressanta människor,
Påverka miljön på ett positivt sett.

Natallie Kogut Rosberg 2017-03-03 - 22:05

Att må bra handlar för mig om att hitta en balans i vardagen. Detta är något jag jobbat på senaste månaderna och jag mår faktiskt mycket bättre än på väldigt länge men har mycket kvar att jobba på. Mitt jobb som sjuksköterska kan vara väldigt stressigt så har börjat med pilates eller yoga innan mina kvällspass, det får mig att känna mig starkare och gjort mig mer avslappnad. Försöker även att träna 1-2 pass i veckan med någon utav mina vänner. Ibland har det blivit klättring och ibland spinning eller en powerwalk. Tycker det är en perfekt kombination när man kan umgås och ha kul men samtidigt göra något kroppen mår bra av. Försöker också planera min vardag bättre och förbereda nyttig mat de dagar jag är ledig så det finns lättillgängligt när jag jobbar som mest, det är lätt att falla tillbaka i dåliga vanor annars. Jag försöker också bli bättre på att lyssna på min kropp och vila ut och ta sovmorgon när jag känner att jag behöver det. Sen gäller det såklart att kunna unna sig något gott och hitta på något mysigt typ en gång i veckan så jag kan se fram emot något när jag försöker vara nyttig och duktig. Jag har även turen som har träffat en helt underbar pojkvän som jag känner mig trygg med och som gör mig lycklig och glad vilket betyder otroligt mycket.

Isabelle Sörensson 2017-03-05 - 15:39

Kärlek och famijen, kort och gott. 🙂

morgan Palm 2017-03-05 - 17:31

Jag mår bra när min omgivning mår bra. När hälsan och kroppen med den mentala balansen infinner sig i livet. Jag mår extra bra vid bra sömn, kost och träning.

Jessika Lilja 2017-03-05 - 18:36

Jag mår bra av att åka rutschkana med brorsdottern Gry såklart,
att få kramar och pussar är alltid en bra start.
Ibland kan jag tyvärr trampa snett på hennes Lego,
men hon ger mig alltid ponny-plåster för hon är så snäll och go!

Mayte Garcia 2017-03-05 - 21:39

Upplevelser med vänner och familj får mig att må bra. Mina barns tindrande ögon varje morgon är balsam för själen. En god vän värmer mitt hjärta och får mig att må bra.

Lisa Appelqvist 2017-03-05 - 23:22

Jag mår bra (bättre) av att träna. I en vardag präglad av tentaångest är ett träningspass det som både tar bort överflödig negativ energi – och genererar ny positiv energi.
Att inspireras av andra personer får mig också att må bra. Böcker, artiklar, citat, sinnesstämningar och andras inställningar till livet och allt vad det innebär kan inspirera mig otroligt mycket och ge mig en härlig känsla av välmående!

Catarina Friberg 2017-03-06 - 06:50

En riktig måbra aktivitet för mig är att besöka kallbadhuset tillsammans med en god väninna och njuta av värmen i bastun för att sedan ta ett härligt dopp i det kalla havet , att ibland få denna ensamtid är verkligen guld värd och man mår som en prinsessa!
Gillar på Facebook !

Annika Nilsson 2017-03-06 - 10:45

Att skratta är toppen,
ger må-bra-känsla i hela kroppen!
Följer på både instagram (aneritrea) och Facebook (Annika Nilsson)!

Berit Söllwander 2017-03-06 - 20:52

Jag har lätt för att känna mig stressad och få ångest så jag tränar Body balance och mindfulness för att må bra i vardagen.

Sara 2017-03-06 - 21:08

Jag är inne i en mentalt tung period i mitt liv just nu, vilket gör mina glädjeämnen extra viktiga; min hund, mina härliga vänner och min förstående pojkvän. Jobbar också med att hitta alla de små glädjeämnena i vardagen – kaffet på trappen, promenaden i skogen eller att äta en riktigt god och mogen mango!

Kommentarer är avstängda.