Spara ihop till gratis presentkort hos Toluna!

av Gratisprinsessan
gratis presentkort

Jag får jämt frågor om HUR man gör för att få gratis presentkort! Jag brukar ofta ta upp det här i bloggen men tänkte denna gång tipsa om hur man kan få gratis presentkort hos Toluna!

Hos Toluna kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot gåvor eller presentkort (man kan även köpa lotter i deras lotteri). Registrera dig gratis och fyll i hela din profil, sedan är du klar! 🙂

Du kan kolla direkt om du har några undersökningar att svara på genom att klicka högst uppe i menyn på ”Undersökningar”! När en undersökning matchar din profil får du en inbjudan via e-post.

Samla poäng – få gratis presentkort

När du samlat ihop poäng kan du gå in i Belöningscentralen (under ”Utforska”) för att se vad du kan välja för dina poäng. Om du inte hittar en butik du vill ha presentkort hos så välj ett presentkort från PresentkortTorget! Då får du en kod du kan använda där i stället och hos dem finns det fler butiker att välja mellan!

Registrera dig gratis redan nu och börja samla ihop till ditt första presentkort! 😀

Psst! Just nu får man även 500 extrapoäng/undersökning om man svarar på dem i deras app!

toluna presentkort

Gå med i flera paneler för att få fler presentkort – Här hittar du fler tips på undersökningspaneler du kan gå med i!

Börjar du redan nu så kan t.ex. större delen av dina julklappsinköp bli gratis! Eller spara till lite vardagslyx till din kära eller presenter till barnen. Genom att svara på undersökningar när du t.ex. sitter på tåget/bussen så så kommer det inte ta upp mycket av din tid. Själv brukar jag planera lite i förväg, om jag behöver nya skor/kläder eller något nytt till hemmet. Då ser jag till att välja ett presentkort som gör att jag får bra rabatt eller så blir det helt gratis! 😀