Glossybox – The Marble Box

av Gratisprinsessan
glossy marble

– I samarbete med Glossybox

The Marble Box från Glossybox är riktigt snygg måste jag säga! Ja, jag har också fallit lite grann för marmor-trenden måste jag erkänna 😉 Den kommer att vara snygg och ha ståendes framme!
OBS! Glöm inte att spana in Alla hjärtans dag-erbjudandet längst ner i inlägget!

glossybox - the marble box

Innehåll i Glossybox – The Marble Box

  • OOlution – Eye Love
    En ögonkräm med 100% naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser som ska motverka mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den är mjukgörande.
  • Spa To You – Face Brush
    En ansiktsborste med mjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen.
  • Ti Rivoire – Lady Evening Breeze Collagen Mask
    En sheet mask med extrakt från cllagen och aloe vera. Speciellt framtagen för det skandinaviska klimatet och ska återfukta, stärka elasticiteten och minska uppkomsten av torrynkor.
  • Hot Makeup – Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow
    En marmorerad ögonskugga med ett silvrigt skimmer.
  • Oral-B – 3D White Luxe Whitening Accelerator
    Ett serum för tänderna som man ska använda efter den vanliga borsten som man sedan sköljer av. Ökar effekten och boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen.

glossybox marble box

Det ska bli kul att testa Lady-masken från Ti Rivoire. Jag har bara testat den rosa varianten tidigare och har lite svårt för rosdoften. Har höga förhoppningar på denna 🙂
Något som jag INTE tror kommer bli en hit hos mig är tandserumet. Jag tycker det är jobbigt att bara borsta tänderna i vanliga fall och har svårt att tro att jag skulle orka med att använda ett serum också. Men man kanske får ett Hollywood-leende? 😛

the glossybox marble box

Ansiktsborsten från Spa To You liknar Remington REVEAL FC1000 Facial Brush jag fick testa genom Smartson. Skillnaden är att denna inte är elektronisk. Ska bli intressant att jämföra de båda.

glossybox marble

Ögonkrämen från OOlution och ögonskuggan från Hot Makeup lär säkert komma till användning. Det känns som att jag inte har sett solen på flera år och ögonen blir mer och mer puffiga av trötthet haha! 😛

Är ni nöjda med er box denna gång? 🙂

Alla hjärtans dag-erbjudande

Få 20% rabatt på Glossybox-presentkort och Man Box-presentkort med koden GLOSSYLOVE. Gäller mellan 1-14/2.