Den årliga bokrean har startat!

av Gratisprinsessan
bokrea 2017
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Nu är det åter igen dags för den årliga bokrean! Det är nu det är läge att fynda böckerna du har suktat efter ett tag nu, om du då inte gör som jag och lånar på biblan istället 😛 Men det finns väl inget bättre än att få läsa en alldeles ny bok som ingen annan haft tidigare? Så nördig är jag i alla fall! 😛

Bäst priser hittar du hos Adlibris, Bokus och CDON.

Så sparar du pengar på bokrean!

Spara pengar genom att shoppa smart! Jämför olika butiker för att hitta det lägsta priset, ibland kan du faktiskt till och med fynda på Willys eller Maxi. Men vill du handla på nätet så är bäst att först jämföra priserna på de böcker du vill ha och välja den butik som i genomsnitt blir billigast. Sedan går du in genom en återbäringssida (jämför vilken sida du får mest återbäring från!) för att få en viss procent av köpesumman tillbaka.

Det gäller att tänka till lite på vilket sätt som blir bäst. Kom ihåg att kolla upp vad frakten blir också. Är du inte redan medlem i en återbäringssida så är det dags nu! Nedan har jag listat de sidor jag är med i.

  • Refunder
    När man har över 100kr kan man få dem utbetalda till sitt Paypal-konto eller bankkonto. Som ny medlem får du dubbel återbäring i 48h. Fram till 31/1 får du även 50kr extra när du begär utbetalning med Paypal! Genom min länk får du 50kr i startbonus om du handlar för över 100kr.
  • Cashbackshopping
    När du registrerar dig får du 25kr i startbonus. När du kommit upp i 100kr i återbäring kan du begära utbetalning.
  • Cashbacker
    Som ny medlem får du 50kr i startbonus. Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du kommit upp i 100kr.
  • Bonusway
    100kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.