Julklappstips – Sudio Regent hörlurar!

av Gratisprinsessan

sud samarbete

Jag har fått hem ett par av de nylanserade hörlurarna Regent från Sudio! Det är trådlösa on-ear lurar i riktigt snygg design som man även kan göra personliga genom att byta ut sidolocken! Jag fick med ett par Black Marble att sätta på, men givetvis glömde jag fotografera dem 😛

sudio regent hörlurar

Sudio Regent

Sudio Regent har, förutom grymt ljud, upp till 24 timmars batteritid och har mjuka och sköna läderkuddar. Det finns en tre-knappars kontroll och en mikrofon för att att emot samtal. Man kan även enkelt vika ihop dem så att de tar mindre plats. Lurarna finns i två varianter, antingen svarta eller vita med gulddetaljer. Tycker båda är grymt snygga! De utbytbara sidolocken finns även olika utföranden.

sudio julklapp

De kom i supersnygga julklappsboxar och det fanns även med en liten lapp med ett snöre där man kan skriva vem klappen är till. Det kändes som rena julafton 😀 Jag blir lite förförd av snygg design helt enkelt haha!

15% rabatt hos Sudio

Här kommer en exklusiv rabattkod att använda hos Sudio. Med koden JulPrinsessan får du 15% rabatt på ditt köp. Man får även gratis presentbox (julklappsbox) + gratis caps när du köper Regent-lurarna. Erbjudandet gäller fram till den 18 december!

Perfekt julklapp! 😀sudio regent