Hur får man gratis presentkort?

av Gratisprinsessan
gratis presentkort

Ni var många som undrade i ett av mina tidigare inlägg hur man egentligen får gratis presentkort. Det är ganska enkelt men kan vara tidskrävande. Man får helt enkelt svara på undersökningar när man pendlar, tar en fikapaus eller på kvällen. Jag är med i flera undersökningspaneler där man kan byta ut sina poäng mot superpresentkort. Det är alltid gratis att bli medlem i en panel. Jag brukar oftast byta ut mina poäng till presentkort eller superpresentkort.

Jag har sparat de flesta av mina presentkort sedan lite mer än ett år tillbaka ungefär, så jag har ett antal tusenlappar. Det börjar bli dags att spendera dem innan giltigheten går ut 😛

Se till att registrera dig redan nu så kan du exempelvis shoppa julklappar gratis nästa år! 🙂

Så får du gratis presentkort

Bli medlem i flera undersökningspaneler och svara på alla undersökningar du får. Se till att värva några vänner också för att få extra poäng!
Här är mina favoriter:

  • M3 Panel
    M3 är den panelen jag gillar mest! Jag brukar få många undersökningar och det som är bra är att man även får 25 poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning.
  • Panel.se
    Här kan man bara bli medlem genom en inbjudan och de brukar släppas mer sällan. Alla får ett visst antal de kan bjuda in. Får många snabba undersökningar därifrån.
  • Toluna
    Ännu en panel där man förutom att svara på undersökningar också kan prova produkter eller vara aktiv i communityn för att samla poäng som man sedan kan byta ut mot bland annat presentkort. Man får välkomstbonus på 500 poäng.
  • YouGov
    Också en panel som erbjuder många undersökningar. Men här kan man bara använda poängen till att handla för i deras stora  premiebutik. Produkterna är från kända varumärken. Dock får man se till att tjäna extra poäng för att betala frakten med. Saknar man poäng så finns det möjlighet att betala resten med kort.
  • Sedan finns det en hel del andra paneler som tar lite längre tid att få något hos som till exempel Triaba PanelCoop Medlemspanel, Ica Kundpanel, Din Åsikt, SF Filmpanel och en hel del tidningar/magasin har egna undersökningspaneler.

8 kommentarer

Pamela 2016-12-23 - 09:53

Jag kan inte skriva in mig på M3 panelen…står att jag skriver fel postnummer 🙁

Gratisprinsessan 2017-01-21 - 21:05

Kontakta dem så ska du se att det löser sig 🙂

Mrs Lyckopeng 2016-12-23 - 13:29

Jag får aldrig undersökningar från M3 Panel. Trots att jag har fyllt i all information de önskar…

Joanna 2016-12-27 - 14:09

toluna låter mig inte registers det står att det är fel prova senare 🙁 kan du bjuda folk där ? jag har yougov o m3 ! jag är nöjd och också tyckomtv men den är kopplat till sfbios så jag kan samla poäng tillsammans för 1 konto och då blir det snabbare ! men vill vara mer med och få mer presentkort 😀

Bella 2017-01-16 - 17:55

Hej du skickade en inbjudan till mig med GFK för någon vecka sedan. Men jag har fortfarande inte hört något från dem. Endast ditt mejl. Vänligen Bella

Gratisprinsessan 2017-01-16 - 18:35

Ibland kan det ta lite tid. Kollat din skräppost? Annars vänta denna vecka också. Har de inte hört av sig kan jag kolla med dem 🙂

Sabi 2017-01-21 - 20:54

Hur funkar m3? Får man mail varje gång det dyker upp en undersökning eller måste man logga in för att se vilka undersökningar som kommer in?

Gratisprinsessan 2017-01-21 - 21:04

Man får ett mail varje gång 🙂

Kommentarer är avstängda.