Phoodster – Få recept utifrån kampanjprodukter!

av Gratisprinsessan

phoo samphoodster

Få recept med kampanjprodukter från din lokala matbutik

Nu har det lanserats en ny app som jag tror kan intressera er! Jag har redan hunnit testa den och tycker den är riktigt bra faktiskt! Med Phoodster kan du få recept med ingredienser som finns på extrapris från din lokala matbutik. Det innebär att du kan välja ett recept med många kampanjprodukter för att få en middag extra billigt.

Så använder du Phoodster

Jag började med att lägga till mina favoritbutiker i appen. Sedan valde jag Ica Maxi där jag handlar mest. Då får jag upp en massa recept att välja mellan och jag väljer en klassiker ”Falukorv i ugn med fetaost”, där finns 5 av 10 ingredienser till extrapris. Jag lägger till den i min inköpslista och får då en lista med alla ingredienser (och hur mycket av dem). Väl i butiken är det bara att öppna appen och shoppa efter listan.

Alla recept kommer från bland annat Tasteline, Ica, Köket.se och Coop. Så nu blir proceduren enklare när jag ska baka lite nya godsaker, allt dyker upp i en inköpslista direkt. Sparar tid och pengar! 😀 En kul app som jag ser fram emot att använda mer!

Appen finns till iOS och du kan ladda ner Phoodster gratis här.

phoodster