Nivea Shower Silk Mousse

av Gratisprinsessan

Jag fick chansen att testa Nivea Shower Silk Mousse i samarbete med Smartson och har nu testat produkten i 5 dagar.

Nivea Care Shower Silk Mousse Creme Care innehåller essentiella oljor som ska vårda både kropp och sinnen med en härlig känsla i duschen. Det utlovas en näringsrik och vårdande mousse som ska kännas som mjukaste, lenaste siden. Den kostar ungefär 50 kr för 200 ml i butik.

En liten kul grej är att det finns en klisterlapp på korken där man kan ”scratch and sniff”, dvs. skrapa och lukta för få reda på vilken doft produkten har.

Moussen har den har den klassiska Nivea-doften som som är ganska mild. Löddret har en väldigt mjuk och fluffig konsistens, tänk raklödder. Den känns dock inte lika mysig och lyxig som duschskumen från Rituals gör (däremot tål jag inte den starka doften på dem 🙁 ).

Känslan man får på huden efteråt är bra, inget märkvärdigt. Men att huden blir silkeslen är att överdriva dessvärre. Jag har torr hy och denna gjorde ingen större skillnad. Jag blev i alla fall inte torrare! 😛

Förutom att wow-känslan uteblev så är det är en helt ok, något dyr, budgetprodukt som är skön att tvåla in sig med!

Ni som också kom med i kampanjen – vad tycker ni om den?

nivea silk mousse

nivea silk mousse

7 kommentarer

Helena 2016-10-17 - 08:10

Jag kom också med men den användes en gång och inte igen, klarade inte av doften på den (och inte min man heller så fick bli en extra dusch efter duschen när jag använt denna). Rituals däremot är underbara och jag kommer fortsätta med som även fast de är lite dyrare.

A 2016-10-17 - 08:51

Jag håller i stort sett med dig! Jag tyckte det var fint att få testa men är ingenting jag kommer köpa efter detta. Hade ganska höga förväntningar på produkten men tycker inte att den levde upp till hur den beskrevs.

Emma 2016-10-17 - 09:32

Jag kom också med. Skulle inte betala 50:- i butik för den. Tycker att känslan av att bli riktigt ren försvinner. Som att skummet (som känns som hårmousse) bara åker runt på kroppen och parfymerar in den.

Jonna 2016-10-17 - 10:32

Tyckte samma som du. Wow känslan uteblev tyvärr. Ingen silkeslen hud här inte men blev ju inte torrare så den fungerar ju absolut! Däremot tycker jag den är lite dyr med tanke på att det finns andra produkter som fungerar på min hud med som kostar halva priset.

Pia Miettinen 2016-10-17 - 10:39

Tycker likadant som dig, ok produkt men det uteblev allt annat som lovades.

Shirrin Elnagar 2016-10-19 - 17:18

Tycker det är en bra produkt och härlig att tvåla in sig med. Jag skulle kunna betala 50 spänn för den ?

Mia 2016-10-24 - 18:35

Jag kom också med.Tyckte det var en skön,dryg produkt.Huden kändes fräsch & len efteråt.Härlig konsistens på moussen.Doftar gott.Ett plus för att man kan provdofta den innan köp.Slipper dom flesta öppna korkar i butik ;).

Kommentarer är avstängda.