Damernas Värld och Guldknappen

av Gratisprinsessan

Det började med att jag anmälde mig till Loppis event i augusti. Sedan fick jag reda på att Guldknappen är dagen innan och efter påtryckningar från Petra så, efter många om och men, bestämde jag mig för att köpa en biljett till galan! 😛

Jag tog först en prenumeration på Damernas Värld för 258 kr (inkl frakt) där man fick 4 produkter från Rituals på köpet. Är man prenumerant så får man 100 kr rabatt på biljetten.
När jag skulle beställa hade jag tur, för handlade man för 500 kr fick man 100 kr rabatt. Så totalt 200 kr rabatt fick jag på biljetten!
En biljett kostar 695 kr för icke-prenumeranter, så jag betalade 495 kr istället. Jag hoppas det kommer att bli en grym gala!

Igår kom även mitt första nummer av tidningen!

Jag vet att även Angela/Mixedgirl och Lotta/Deliquate också ska dit, någon annan? 🙂

Med tanke på att det blir två event som infaller på min semester så bestämde jag och sambon oss för att göra en längre weekendresa/road trip av det hela. Vi kommer ju inte att åka utomlands som vi trodde i år pga att sambon har opererat ryggen. Så vi får hitta på roliga saker på hemmaplan istället! Men jag kommer att skriva inlägg om hur vi får det hela så billigt som möjligt 🙂

rituals damernas värld guldknappen damernas värld damernas värld

 

2 kommentarer

angela fortes olsson 2016-07-16 - 15:03

tjohoo ska bli jätte kul längtar tills vi ses 🙂

Vandana 2016-07-17 - 09:45

Jag ska också på båda event

Kommentarer är avstängda.