Glossybox – Welcome to The Pink Planet

av Gratisprinsessan

glossy sam

glossybox juni 2016 the pink planet

I förra veckan fick jag hem den efterlängtade boxen The Pink Planet från Glossybox! Designen på boxen var precis så fin som jag hade tänkt mig! Älskar fina boxar! 😀
Boxen frontas av den fantastiska makeup-artisten Linda Hallberg som utmanar gränser och traditioner i sina otroligt fina sminkningar. Detta är tanken med boxen, att uppmuntra till oliktänkande och att våga vara sig själv.

glossybox juni 2016 the pink planet

Min box innehöll:

  • The Beauty Crop – PBJ Smoothie Stick i nyansen Guava Nice Day
    En läppstiftspenna med naturliga ingredienser som mandelsmör och gojibär som återfuktar och vårdar läpparna. Jag fick en riktigt härlig bärig nyans! Passar både sena sommarkvällar och på höstens fester.
  • Icona Milano Emotion Allowed – Volume Waterproof Mascara
    En vattenfast svart mascara. Borsten har väldigt korta strån så frågan är om den passar mina bångstyriga fransar. Återstår att se! 🙂
  • Elizabeth Mott – Thank Me Later Eyeshadow Primer
    En primer med en lätt och vattenfast formula som gör att ögonskuggorna får mer intensitet och förlänger hållbarheten. Jag undrar om denna kan mäta sig med Urban Decay Primer Potion som är den bästa jag har använt hittills!
  • Glam of Sweden – Matte Top Coat
    Ska vara ett snabbtorkande topplack som ger en matt finish. Kan bli kul att använda till att göra mönster på nageln för en roligare effekt.
  • Palmolive – Aroma Sensations Guschgel – Feel the Massage
    En milt exfolierande duschskrubb med dödahavssalt, aloe vera och vattenmynta. Den doftar blommigt men uppfriskande. Doften tar mig konstigt nog tillbaka till barndomens husvagnssemestrar där vi efter ett dopp i havet brukade duscha med en duschkräm som luktade precis så 😀 Doften passar både honom och henne. Rivigheten är precis lagom för en mild exfoliering.

glossybox juni 2016 the pink planetglossybox juni 2016 the pink planet

glossybox juni 2016 the pink planet

Jag är väldigt nöjd med innehållet men hade nog ändå önskat att det fanns en produkt till, förutom läppstiftspennan, som gav ytterligare en färgklick för att få toppbetyg! 😀
Det är verkligen himla kul att efter en lång och slitsam arbetsdag komma hem och få öppna upp en box! Julafton varje gång!

Vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet?

Glossybox är en prenumerationstjänst som kostar 139 kr/månad och har 1 månads uppsägningstid.

 

2 kommentarer

Igina 2016-06-28 - 11:27

Har du fått Palmolive? Gud ibland tycker jag att deras box är inte bra.Är du nöjd annars?

mikaela 2016-06-28 - 18:07

Jag är helnöjd med boxen. Fick exakt samma innehåll som du men annan doft på tvålen (activ någonting) 😀

Kommentarer är avstängda.